Hypnotisøruddannelsen

v/ Alex Langfred

Hypnotisøruddannelse på 5 dage.

For dig, der har brug for værktøjer til at ændre mønstre/hjælpe andre med at ændre deres mønstre.

ELLER er nysgerrig efter at lære teknikker til at bruge affirmationer/forslag til at holde elever/kursister/medarbejdere fast i specifikke mindset til at nå bestemte mål.

ELLER er nysgerrig efter at opleve ”hvad er hypnose” samtidig med at lære og afprøve teknikkerne på dig selv og andre.

Hvad går det ud på?

På hypnotisøruddannelsen lærer du om hypnosens historie, det bevidste og det ubevidste, om hypnotisk trance, om forslag (suggestioner), at designe gode suggestioner sammen med en klient, samt at sætte klienter i en hypnotisk trance og give dem passende suggestioner til at hjælpe dem med at ændre et uhensigtsmæssigt mønster.

På uddannelsen er der en god afveksling mellem teori og praksis. Det skal forstås på den måde, at der både præsenteres en del information, men at der også er praktiske øvelser. For eksempel sætter du andre i en trance og giver suggestioner. Du bliver selv også selv sat i en trance og modtager suggestioner. Du oplever både hypnotisørsiden og klientsiden igennem mange praktiske øvelsen på uddannelsen.

Der er en del fokus på teknikker, som du kommer til at øve, men samtidig også på sprogbrug og din etik i dit virke som hypnotisør.

Generelt om undervisning:

Mit formål med at undervise er ikke at vise, hvor god jeg er, men at vise jer, hvor gode I kan blive og træne jer så meget i det, så at kan rigeligt nok til at kunne tage næste skridt når uddannelsen er færdig. Dette skridt er så at arbejde som hypnotisør eller hypnoterapeut med egne klienter på en empatisk, effektiv og god måde.

Opfølgningsdag:

Der er som oftest en uddannelsesopfølgningsdag i foråret og i efteråret. Denne opfølgningsdag kan tilkøbes uddannelsen.

 

Hypnotisøruddannelse

Se denne korte video, hvor Alex fortæller om hypnotisøruddannelsen.

Videoen varer ca. 1 minut.

Book plads på hypnotisøruddannelse

 

UDDANNELSE:
Hypnotisør + hypnoterapeut

Hypnoterapeut-uddannelse, inklusive hypnotisørdelen

For dig, der har en terapeutuddannelse og vil lære flere, hurtigere og mere effektive hypnoseteknikker og hypnoterapi-teknikker for at kunne blive bedre og mere effektiv som terapeut samtidig med at du selv får lejlighed til og mulighed for, at bearbejde dine egne mønstre og blokeringer i løbet af uddannelsen:

Læs mere eller book en plads på Hypnoterapeutuddannelse (9 dage eller 2 x 5 dage)