Anbefalinger

Anbefalinger

Hvad siger vore klienter og kursister

Healing og samtaler

Sammenlignet med de psykologbehandlinger jeg har fået et andet sted pga. min stress, så var det behandlingerne hos Paprika, som gav min krop netop dét som jeg havde brug for.

Det føles lidt som om hun taler med ens sjæl. Jeg har kun haft positive oplevelser og har følt mig særdeles tryg i Paprikas kyndige hænder. Jeg har derfor også trygt kunne anbefale Paprika til andre, som jeg ved også har haft glæde af Paprikas behandlinger.”

Ellis

Jordforbindelse og ro

Efter få behandlinger hos Paprika fandt jeg igen jordforbindelsen og roen. Paprika er virkelig skarp og spot on med sine iagttagelser. Jeg har fået sublim og kompetent sparring af hende under hele min process. Så nu er der igen samklang mellem min kropslige reaktioner og mit sind.

Paprika, jeg takker dig af hele mit hjerte for din sparring og omsorg.”

Pia Westin

Behandling mod angst og stress

“Da jeg første gang prøvede tankefeltterapi, kom jeg med det problem, at jeg havde angst for at køre igennem Odense. Efter blot en behandling kunne jeg igen køre uden først at have dårlig mave, inden jeg skulle køre.
Det var en kæmpe lettelse at komme af med det problem.

Jeg glæder mig allerede til næste gang.”

Anne Sofie

Behandling mod stress

Jeg følte mig tryg under Paprikas guidning hele vejen.
Paprika fik mig til at glemme tid og sted og bare “være til”.

Efter behandlingen har jeg en meget større energi.
Glæder mig til næste behandling.”

Evy Hansson

Anbefaling

Julie Mariel, antropolog

Julie er uddannet antropolog og underviser i meditation.

”Vil gerne anbefale hypnoterapeut uddannelsen til dig, der godt kunne tænke sig at have nogle flere terapeutiske værktøjer – eller til dig der måske vil starte helt fra bunden af med terapi.”

”Hypnose er også godt til selv-ransagelse for man får lov at øve meget på hinanden”

”Så hvis du gerne vil have personlig udvikling og have en masse hypnose træning, så er det hos Alex Langfred du skal tage uddannelsen.”