Hypnoterapeut, massør og healer

Min udviklingsrejse er nok ikke forbi, men jeg er nu der hvor jeg kan hjælpe dig videre på DIN rejse.

Min baggrund og livsrejse

Jeg er vokset op i en familie hvor jeg havde alle mine bedsteforældre, eller i hvert fald så har jeg kendt alle mine bedsteforældre, hvilket jo har givet mig en stor forståelse for hvem jeg er og var…..,så på den måde føler jeg mig heldig, det er jo ikke alle forundt.

Jeg fik en lillebror som 6 årig, og næsten samtidig flyttede min familie til en helt anden by, hvor de slog sig ned som selvstændige.

Min far er urmager, og min mor havde været i parfumebranchen indtil da, hun havde bestyret en forretning, så det var meget naturligt at min mor blev medhjælpende hustru.

De købte/overtog en eksisterende guldsmed forretning, hvor min far fik lavet urmagerværksted, og senere også blev optiker, og udvidede forretningen yderligere.

Det var jo en spændende verden…, mange ting at kigge på, mange ting at pudse, mange spændende mennesker der kom ind i forretningen…, så jeg har lært rigtig mange ting, ved blot at kigge og lytte….., men det var også ensomt…, for mine forældre havde i sagens natur rigtig travlt….., værkstedet, regnskabet, udstillingerne, indkøbene, kunderne og personalet…

Nogle gange tænker jeg, at jeg var i mesterlære som barn…., det ender i hvert fald med at jeg køber en forretning, sammen med min far da jeg er 22 år gammel, også med guld sølv og ure, jeg bestyrer forretningen i nogle år, indtil jeg køber min far ud.

Jeg bliver gift og får børn, og alt er godt….., men på et tidspunkt, er der noget i mig som ikke helt er tilfreds med det jeg går og laver, ikke helt tilfreds med mit liv, det er bare ikke lige til at sætte en finger på hvad jeg dog SÅ skal….

Der går nogle år…, og så er det som om livet tager en beslutning for mig…,

Min daværende mand, dør meget pludseligt, i en alder af 42 år…., alting bliver vendt på hovedet…,

Selv om der var en enorm mængde jeg skulle tage stilling til, i den forbindelse, så vidste jeg også med mig selv, at NU kunne jeg gøre noget andet…, jeg skulle bare lige finde ud af hvad det andet var..??

Det tager et par år inden jeg står der, hvor jeg får solgt mit hus og forretning, som i øvrigt var en og samme ejendom…,

Jeg flytter til Odense med mine to teenagere, det var sååå godt, jeg får et deltidsjob, og finder langsomt ud af at jeg skal være behandler, laaaangsomt går det op for mig, at jeg ER behandler/terapeut…., det er jo hele min selvopfattelse der skal ændres…, så det har været en lang rejse, som har resulteret i, at jeg har taget en del kurser og uddannelser, til fordel for mine kunder, men helt klart også til fordel for mig selv, for det kræver selvudvikling og selvindsigt at være behandler og underviser, sådan som jeg ser det.

Retningen har ændret sig et par gange undervejs, og det er ikke altid andre har kunnet forstå det jeg gjorde, og det har jeg måske i virkeligheden heller ikke selv altid forstået, men NU…, mange år efter, ude på den anden side, har alle delelementerne givet mening, de er alle en del mit puslespil….., vores puslespil som jo hele tiden tilføjes nye billeder, og bare bliver smukkere og smukkere.

Nogle af brikkerne i mit puslespil, er at jeg nu kan skrive, healingsmassør og samtaleterapeut – tankefeltterapeut – metamediciner – hypnoterapeut mm. på mit CV.

På denne lange rejse, har jeg også været så heldig at finde en ny livspartner i Alex – og vi har nu sammen købt det her skønne sted på Sydfyn, hvor vi hver dag kan nye udsigten ud over havet og markerne, vi er meget bevidste om hvor priviligerede vi er, at vi netop fandt det her smukke sted sammen.

Det her sted, som er købt med tanke på at vi gerne vil dele det med dig, DIG som har lyst til at tage en hypnose uddannelse/hypnoterapi, DIG som har lyst til at købe et forløb med healing og samtale, eller DIG som har lyst til/brug for et par dage væk fra de vandte omgivelser, for selv at mærke ind i DIN kerne, mærke ind i, hvad DIT næste skridt er…, det er i hvert fald det som vores Retreats er bygget op omkring, og så selvfølgelig NATUREN, som bare er så skøn og healende i sig selv.

Hvad får du ud af at samarbejde med mig?

Det kan jo være forskelligt fra person til person, men jeg kan love dig at jeg vil give dig al den omsorg jeg kan, og støtte dig i DIN process…

Det kan f.eks. være …. at du kommer med en stress i din krop, som du ikke helt ved hvor stammer fra, eller hvordan du skal komme af med….,

Her hjælper jeg dig, med at komme i kontakt med din sjæl og indre stemme…, den stemme som du har glemt at lytte til, men som har alle de svar du skal bruge i virkeligheden – og ja det kan lyde meget enkelt, men det kan godt være du skal bruge noget tid på at genlære den evne, som du rent faktisk er født.

Så i et forløb, kan vi sammen finde ind til det som kan hjælpe dig til at komme videre, og i hen den retning, der er den rigtig for dig.

Du får selvfølgelig også forskellige værktøjer som kan støtte dig i din process på egen hånd, imellem sessionerne.

Værktøjerne kan du bruge at støtte dig til, også efter endt forløb.

For mig er det vigtigt at DU kommer godt og trygt videre.

Kontakt Paprika