Korte ophold – med terapi

Jeg har tit efter mine egne behandlinger, haft lyst til at blive på stedet, (der hvor jeg nu var for at modtage behandling) ikke at skulle haste videre ud i verden igen…., tilbage til jobbet, rengøringen, eller hvad der nu lige lå af opgaver til mig den dag…..
Haft lyst til at tage en lur, blive siddende i stolen, reflektere og synke ind i den nye læring/indsigt, som jeg lige havde fået…..

DERFOR tilbyder jeg nu dig, at få den mulighed…., en mulighed som giver dig rum til at blive til dagen efter.
Du får simpelthen dit eget værelse, hvor du kan trække dig tilbage, tage en lur eller reflektere over det som behandlingen gav dig, eller du kan gå en tur i naturen, sidde med en kop te i drivhuset og nyde udsigten ud over markerne og havet ….., eller hvad DU nu lige har behov for.

Næste morgen er der morgenyoga, OG inden du begiver dig ud i verden igen, har du yderligere 1/2 times samtale (terapi) med mig, hvor vi sammen runder tingene af, og du kan stille de spørgsmål der er dukket op siden behandlingen.

Det at give dig selv den gave, at tage tid til refleksion. Gør at den læring og indsigt du får, bedre ”sætte sig fast” og hurtigere blive integreret i dit system.

Sagt på en anden måde….
Det er REN SELVKÆRLIGHED.

Din sjæl vil elske dig for det.