Selvudvikling

v/ Anette Dyrup

Nogle gange kan jeg godt tænke SELVUDVIKLING er en ”sjov” størrelse – at vikle sig selv ud….., hvad er nu det for noget?? Er jeg indviklet?

Tjaaahh…., det ved kun du, ville jeg svare…., men når jeg så kigger indad – i mit eget system, mit eget inderste…., så kan jeg godt se og mærke …, at jeg HAR været indviklet/spændt op/ikke nærværende – ikke at forstå, at jeg er fuldstændig udviklet nu….., men NU ved jeg hvad jeg kan gøre for at komme videre, jeg kender de flest af mine følelser, og jeg forsøger at favne dem alle (det kan være en stor øvelse) – Jeg VED at verden ikke er farlig – selv om det nogle gange føles sådan… Jeg VED at jeg kan mere end jeg tror…. Jeg har ERFARET at jeg kan overleve, stor sorg og kæmpe skift i mit liv…..

Det er MEGA GOD viden…., selv om mit system stadig gerne vil ”køre rundt” med mig, ind i mellem….., så kan jeg tænke på mine erfaringer, og dermed vide, at det nok skal gå – at JEG ER NOK.

Jeg VED også at der sker en kæmpe udvikling i forbindelse med at jeg går ud af min komfortzone….., SELV OM min krop fortæller mig noget heeelt andet.

Så hvad kunne din krop reagere på?

At du skal ud at flyve?

Der er en stor edderkop i dit soveværelse?

Når du skal til komsammen/fest, med folk du ikke kender?

At blive irettesat?

At være alene, i dit eget selvskab?

At gå ud og handle?

Eller måske du ”bare” mangler glæden i dit liv?

Uanset hvad, så handler det om, at du ikke er blevet hørt og mødt, der hvor du var, i en eller anden given situation, og så er det at dit system reagere for fuld udblæsning, når du kommer i kontakt med noget der minder om den situation, den gang…., for mange år siden…..,

Kroppen husker alt…., det der så ”bare” er problemet…, er at vi glemmer at RYSTE de oplevelser af os, DELETE dem, så de ikke laver ballade i vores system.

Det er det jeg kan hjælpe dig med…, at delete det som laver ”ballade ” i DIT system, sådan at DU igen kan svømme, flyve, tale og danse lige som den person DU er, inderst inde.

Vi vil alle sammen gerne se den ÆGTE vare…, det er DET vi alle sammen gerne vil have, det ÆGTE…, OG SÅ TØR VI IKKE SELV VÆRE DEN ÆGTE VERSION AF OS SELV?????

Kom nu søde kære ven, veninde, smukke sjæl…, kom nu, og vær med til at gøre verden til et bedre og sjovere sted at være…., tag imod indbydelsen, og sig JA til dig selv …., DU MÅ GODT, du MÅ godt være smuk, du MÅ godt være snakkende, du MÅ godt være sårbar…., du må være lige præcis det menneske du ER I DIT INDERSTE.

Nogle gange kræver det kun at du rækker ud og tager imod indbydelsen, tager imod den hjælp der er at få – den hjælp som nogle gange er LIGE foran os, men som vi ikke ser, fordi vi har så travlt med at passe vores panser.

 

Kontakt Anette